Nieuwsoverzicht

 • Geslaagd weekend Truck- en Tractorpulling Oss 2015

  Oss - Het is alweer een aantal weken geleden dat Truck- en Tractorpulling Oss 2015 heeft plaats gevonden maar wij kunnen vaststellen dat het een groot succes is geweest! Ondanks een kapotte sleepwagen (meerdere malen) verliep het evenement verder vlekkeloos en kwamen vele bezoekers naar onze feesttent waar Q-music er een mooi feestje van maakte!

  2-07-2015

  Lees meer
 • De deelnemerslijsten en het programma staan online!

  OSS - Alle deelnemers zijn bekend voor aankomend weekend! Zaterdagavond komen er maar liefst 17 trucks naar Oss. Zij strijden in het VTN 9,5 ton supersport klasse voor de eerste plek en de punten die daarmee te verdienen zijn. Zondag komen de overige deelnemers in actie. Dit jaar zullen er ruim 100 deelnemers aan de start verschijnen! In het menu onder "Deelnemers" staan het volledige programma en de deelnemers weergegeven. Voor beide dagen geldt een toegangsprijs van € 7,50. Op de zaterdagavond kan er ook een combiticket worden gekocht. Deze kost € 12,50.

  10-06-2015

  Lees meer
 • Q-music the Party in onze feesttent!

  OSS - De DJ / Band voor de zaterdagavond is bekend! Waar voorgaande jaren was gekozen voor band, komen dit jaar de DJ's van Q-music een geweldig feestje geven in Oss. Op zaterdagavond 13 juni zal Q-music the Party de feestavond in onze tent verzorgen. Timon Jacobs en Ronald de Bas zullen de DJ's van deze avond zijn. Q-music the Party staat garant voor een groots en leuk feest, dus mis het niet!

  12-05-2015

  Lees meer
 • We gaan weer door in 2015!

  Oss - Zoals de meesten ondertussen al wel weten, gaat Truck- en Tractorpulling Oss in 2015 weer verder. Er is de laatste maanden hard gewerkt om een doorstart te kunnen maken. Wij als commissie zijn dan ook zeer blij dat dit ons is gelukt!

  20-03-2015

  Lees meer
 • Annulering Truck- en tractorpulling Oss 2014

  OSS - Tot onze spijt moeten wij u helaas mededelen dat het evenement Truck -en Tractorpulling 2014 helaas geen doorgang kan vinden. Op dit moment kan Olympia niet garant staan in geval van financiële tegenslag. Wij als commissie vinden het niet verantwoord om dit risico te dragen en hebben dus besloten om het evenement wat op 14 en 15 juni 2014 plaats zou vinden af te lassen.

  11-05-2014

  Lees meer
 • Trucks komen weer naar Oss!

  OSS - De zevende puntenwedstrijd van het seizoen voor de 9,5 tons Supersport klasse wordt uitgevochten in Oss op zaterdagavond 14 juni 2014. De trucks zullen de hele avond een baan vullen en starten rond de klok van half 7 s'avonds. Op de tweede baan zal het 9,5 ton Hobbysport het spektakel gaan maken. Zij zullen rond dezelfde tijd hun eerste poging wagen.

  10-03-2014

  Lees meer
 • Nieuwe website Tractorpulling Oss online

  De nieuwe website van Truck- en Tractorpulling Oss is sinds dit weekend online! Verschillende subpagina's en functies werken nog niet optimaal maar daar wordt aan gewerkt.

  10-11-2013

  Lees meer
 • Tractor Pulling Oss 2013

  We kunnen terug kijken op een gezellig maar vooral geslaagd weekend trekker trek. Dit was natuurlijk nooit gelukt zonder onze sponsoren, vrijwilligers, deelnemers en natuurlijk onze bezoekers. Iedereen die heeft geholpen om dit weekend een groot succes te maken. Bedankt!

  7-11-2013

  Lees meer